Greblă, după controlul în Cişmigiu: Arată de parcă ar fi abandonat de câţiva ani

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 13 iulie 2022 89 afişări

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, afirmă, după ce a fost în contrul în Cişmigiu, că „parcul arată de parcă ar fi abandonat de câţiva ani”: „Parcurile bucureştene să reprezinte o oază de linişte, o oază de răcoare”.

Greblă, după controlul în Cişmigiu: Arată de parcă ar fi abandonat de câţiva ani

„Am identificat multiple probleme, de la modul general, cum arată de parcă ar fi abandonat de câţiva ani, de la modul cum arată intrările în parcuri, gardurile şi porţile de acces, la arbori uscaţi care în orice moment pot să scadă, la copaci netoaletaţi de ani de zile”, spune prefectul Capitalei, Toni Greblă, după ce a fost în control în Parcul Cişmigiu.

El anunţă că au fost aplicate sancţiuni

„Sper ca acest semnal dat să determine autorităţile locale să ia măsurile necesare pentru ca parcurile bucureştene să reprezinte o oază de linişte, o oază de răcoare, mai ales că de mâine (joi - n.r.) încolo începe iar o perioadă de caniculă”, a mai spus Greblă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
greblă,
cişmigiu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.