Grace Couture Cakes s-a extins cu o nouă unitate în Bucureşti

Autor: Ioana Matei Postat la 21 septembrie 2017 243 afişări

Businessul Grace Couture Cakes, format dintr-un magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City şi dintr-un atelier de producţie, s-a extins cu o unitate stradală, în Piaţa Dorobanţi.

Grace Couture Cakes s-a extins cu o nouă unitate în Bucureşti

Potrivit unui interviu anterior acordat de Alina Sudriu, antreprenoarea care a pus bazele Grace Couture Cakes, investiţiile în noul magazin sunt în linie cu cele din punctul de lucru din Băneasa, unde s-au plasat la 60.000 de euro.

Anul trecut, afacerile generate de Grace Couture Cakes au ajuns la 800.000 de euro. Pentru 2017, Alina Sudriu, fondatorul businessului, pre­vi­zionează depăşirea pragului de 1 mili­on de euro. Un pas care va stimula acest lucru ar fi deschiderea celei de a doua unităţi. Lansat în noiembrie 2012, acesta este primul atelier couture de cofetărie din Bucureşti. Anterior, Alina Sudriu a absolvit Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limba Engleză şi programul de master Strategic Marketing din cadrul ASE. În 2006, imediat după terminarea facultăţii, a lucrat pentru o companie de produse electronice, ca office assistant. După câţiva ani şi în domeniul consultanţei imobiliare, a vrut să dea o şansă impulsului antreprenorial, pe care spune că îl avea de ceva timp

“Am lansat Grace Couture Cakes în 2012, având un singur angajat, în anul următor 3, iar astăzi din  echipa noastră fac parte 47 de oameni extraordinari, unii dintre cei mai buni din domeniu. Fiecare pas în dezvoltarea business-ului a venit cu noi provocări şi noi lecţii. Am învăţat că nu există ”nu pot” şi ”nu ştiu”, am învăţat importanţa identificării partenerilor potriviţi şi a consolidării echipei, dar şi că este esenţial să aduci mereu ceva nou, să inovezi şi să priveşti cu realism piaţa şi oportunităţile pe care ţi le oferă. Sunt fericită şi recunoscătoare în fiecare dimineaţă, când intru pe uşa atelierului şi îmi dau seama că tot ce am visat pentru Grace Couture Cakes s-a împlinit. Sunt fericită când primesc feedback-ul celor care aleg prăjiturile noastre pentru evenimente şi al invitaţilor lor, precum şi al celor care descoperă cake shop-urile noastre din Băneasa Shopping City sau Dorobanţi”, spune Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendinţelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar şi Éclair Affair.

           


Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.