Google creează o companie de maşini care se conduc singure

Postat la 14 decembrie 2016 111 afişări

Google îşi foloseşte tehnologia de maşini care se conduc singure pentru a fonda o nouă companie, Waymo, a anunţat gigantul IT, citat de BBC.

Google creează o companie de maşini care se conduc singure

Noua afacere, Waymo, va fi deţinută de compania-mamă a Google, Alphabet şi reprezintă un semnal pentru comercializarea tehnologiei pe care Google o dezvoltă de zece ani.

Reprezentanţii companiei au spus că vor încerca să aplice tehnologia din spatele vehiculelor care se conduc singure şi în alte domenii. Acest lucru sugerează că firmele intenţionează să găsească o utilitate comercială tehnologiei, care, până acum, a fost folosită de Google doar pentru teste, alegând o abordare mult mai precaută. Alte companii, precum Tesla, au reuşit să testeze tehnologia pe drumuri reale. Anunţul Waymo sugerează că Google ar putea devia de la scopul original de a oferi doar maşini care se conduc singure.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
companie,
masini,
creare,
tehnologie,
folosire,
anunt,
bbc,
gigant,
it

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.