Google contraatacă: YouTube lansează propria platformă de video streaming

Postat la 26 august 2015 709 afişări

Google contraatacă: YouTube lansează propria platformă de video streaming

După ce Google a eşuat să cumperere serviciul de video-streaming, Twitch, compania s-a îndreptat spre propria ogradă şi a promis să incorporeze în YouTube o platformă de difuzare de jocuri video în direct.

Această platformă va exista separat de YouTube, se numeşte YouTube Gaming şi va intra în competiţie directă cu Twitch, companie cumpărată în urmă cu un an de Amazon pentru 970 de milioane de dolari.

Serviciul YouTube Gaming va găzdui fluxuri live a mii de canale de gaming, însă platforma serveşte şi ca punct de colectare a conţinutului de gaming de pe YouTube, astfel încât utilizatorii să gasească mai repede conţinutul.

YouTube Gaming promite să fie cel mai mare competitor al Twitch.tv, în prezent cea mai importantă platformă de difuzare de jocuri video în streaming, la nivel internaţional.

Twitch are peste 55 de milioane de utilizatori în fiecare lună, care se uită la părţi din diferite jocuri difuzate live şi comentează performanţa jucătorilor. De asemenea, Twitch difuzează competiţii de jocuri video.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-contraataca-youtube-lanseaza-propria-platforma-de-video-streaming-14688630
14688630
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.