Gigantul american Oracle intră în cursa contracronometru şi se bate cu Microsoft pentru achiziţia TikTok

Postat la 18 august 2020 43 afişări

Gigantul american Oracle intră în cursa contracronometru şi se bate cu Microsoft pentru achiziţia TikTok

Oracle a intrat în discuţii pentru achiziţia TikTok, concurând cu gigantul Microsoft, care deja şi-a făcut publică intenţia, potrivit Financial Times. Discuţiile se află încă în stadiile preliminare. 

Discuţiile pentru achiziţia TikTok vin în contextul în care preşedintele Donald Trump a promis că va bloca aplicaţia dacă nu va fi achiziţionată de o companie americană până la jumătatea lunii noiembrie.

Oracle ia în considerare achiziţia activelor şi operaţiunilor TikTok din SUA, Canada, Australia şi Noua Zelandă.

Oracle lucrează cu un grup de investitori americani care deja deţin o participaţie din ByteDance, părintele TIkTok, inclusiv General Atlantic şi Sequoia Capital.

Până acum, Microsoft a fost principalul pretendent pentru achiziţia TikTok, de când a anunţat la începutul lunii august intenţia de achiziţie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
achizitie,
oracle

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.