Gheorghe Ştefan, fostul primar al Municipiului Piatra Neamţ, a fost condamnat la trei ani de închisoare, după acordul cu procurorii DNA

Postat la 13 ianuarie 2017 179 afişări

Gheorghe Ştefan, fostul primar al Municipiului Piatra Neamţ, a fost condamnat la trei ani de închisoare, după acordul cu procurorii DNA

Gheorghe Ştefan a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul în care fostul co-preşedinte PNL Vasile Blaga a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au admis, vineri, acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat cu procurorii DNA.

Judecătorii au admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de fostul primar al Municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, cu procurorii DNA în dosarul în care fostul co-preşedinte PNL Vasile Blaga a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă şi l-au condamnat la trei ani de închisoare în regim de detenţie, în schimbul unui denunţ.

De asemenea, de la Gheorghe Ştefan a fost confiscată suma de 1.650.000 de euro şi a fost menţinută măsura sechestrului până la concurenţa sumei de 2.350.000 de euro.

La termenul din data de 06 ianuarie 2017, Gheorghe Ştefan le-a cerut judecătorilor şi înjumătăţirea pedepsei de şase ani de închisoare pe care o execută în urma condamnării din dosarul Microsoft, argumentând că a făcut un denunţ în urma căruia "o altă persoană a fost trimisă în judecată"

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.