GEFCO, afaceri de 4,4 miliarde de euro anul trecut

Autor: Florin Casota Postat la 12 aprilie 2018 82 afişări

GEFCO Group, furnizor global de servicii pentru lanţurile de aprovizionare industriale şi lider european în logistica vehiculelor finite, a avut venituri de 4.4 miliarde euro, în creştere cu 5.1% faţă de 2016, cu indicele EBITDA în creştere accelerată de 16% la 201 milioane de euro.

GEFCO, afaceri de 4,4 miliarde de euro anul trecut

Grupul şi-a majorat venituri obţinute de la clienţii de piaţă cu 8,1%, prin câştigarea unor contracte importante pe piaţa auto precum cele cu Jaguar-Land Rover, Volkswagen, Tesla, Audi, Volvo, Renault-Nissan şi, de asemenea, Carglass şi London Electric Vehicles. Compania a continuat, de asemenea, extinderea accelerată în sectorul non-auto cu noi contracte în domeniul alimentar, al celui de retail şi al modei (Amazon, Baron de Rotschild, Kiabi, LC Waikiki şi L'Oréal), energie (Gazprom Neft-Supply), industriei aerospaţiale (Severstal), producătorilor industriali (Severstal), bioştiinţei şi sănătăţii (Fresenius, Procter and Gamble), demonstrând abilităţile şi capacităţile unice ale organizaţiei. Vânzările din domeniile non-auto reprezintă acum peste o treime din veniturile non-PSA ale GEFCO.

grupul GEFCO este lider european în logistica automobilelor şi un partener top 10 la nivel mondial în soluţiile multimodale destinate lanţurilor de aprovizionare. Grupul este prezent în 47 de ţări, cu 300 de locaţii din întreaga lume incluse în reţeaua sa actuală şi având 13.000 de angajaţi la nivel global.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.