Galerie foto: „Toamna se numără...”( - sau „Cele mai frumoase ipostaze ale toamnei”)

Autor: Ioana Matei Postat la 18 octombrie 2012 60 afişări

Mere, castane, frunze căzătoare, vin, culori vibrante, schimbări de temeperatură, celebrări ale recoltelor, – voi la ce vă gândiţi când vine vorba de toamnă? În întreaga lume, venirea toamnei este considerată un eveniment demn de sărbătoare sau un prilej cu care tragem linie şi facem un bilanţ al „recoltelor” sub forma succeselor şi eşecurilor noastre.

În mai multe culturi, există chiar şi un mit care spune că toamna sunt eliberate o serie de forţe mistice înainte şi după echinocţiu şi în mitologia greacă, toamna începe după întoarcerea Persefonei la lumea subterană pentru a trăi cu răpitorul ei, Hades în schimbul cele şase seminţe de rodie mâncate.

Vă prezentăm o galerie foto, preluată de pe siteul Boston.com, cu imagini ale toamne din întreaga lume:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
toamna,
mere,
castane,
frunze căzătoare,
vin
/actualitate/galerie-foto-toamna-se-numara-sau-cele-mai-frumoase-ipostaze-ale-toamnei-10239877
10239877
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.