Gabriela Firea, susţine că noul primar al sectorului 1 din Capitală „şi-a permis să taie finanţarea a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară”.

Postat la 04 februarie 2021 107 afişări

Gabriela Firea, susţine că noul primar al sectorului 1 din Capitală „şi-a permis să taie finanţarea a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară”.

Senatorul PSD, Gabriela Firea, susţine că noul primar al sectorului 1 din Capitală „şi-a permis să taie finanţarea a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară”.

Firea: „Un proiect criminal propus de noul primar şi votat de majoritatea PNL - USR Plus din Consiliul local Sector 1.” Ea l-a acuzat şi pe Nicuşor Dan că „a blocat personal construirea Spitalului Metropolitan”.

„În cel mai mare sector - Sectorul 1 -, e jale! După ce că a <câştigat> prin fraudă, noul primar al dreptei unite împotriva oamenilor şi-a permis să taie finanţarea - pe modelul amicului Nicuşor -, a patru spitale importante nu doar pentru Bucureşti, ci pentru întreaga ţară: Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca, Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii <Grigore Alexandrescu> şi Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Ea susţine că de aproape 20 de ani nimeni nu şi-a permis să taie alocaţiile bugetare de la spitale.

„Un proiect criminal propus de noul primar şi votat de majoritatea PNL - USR Plus din Consiliul local Sector 1. De aproape 20 de ani, printr-o Hotărâre de Guvern, Primăriei Capitalei i s-au dat in administrare 19 spitale iar Primăriei Sectorului 1 alte 4 spitale. Nimeni, în toţi aceşti ani, nu şi-a permis să taie alocaţiile bugetare de la spitale! Dimpotrivă, s-au investit sute de milioane de euro în corpuri noi de clădiri, secţii noi, săli de operaţii, aparatură ultra-performantă, plus achitarea facturilor pentru utilităţi, pază, reparaţii, etc., ministerului Sănătăţii rămânându-i plata salariilor cadrelor medicale”, a mai scris fostul primar general pe reţeaua de socializare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
spitale

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.