Gabriela Firea se întreabă dacă Nicuşor Dan doarme liniştit: ”Peste 60 000 de bolnavi din Bucureşti au fost uitaţi şi părăsiţi de noul primar”

Postat la 10 august 2021 621 afişări

Gabriela Firea se întreabă dacă Nicuşor Dan doarme liniştit: ”Peste 60 000 de bolnavi din Bucureşti au fost uitaţi şi părăsiţi de noul primar”

Gabriela Firea postează un nou mesaj acuzator la adresa Primarului General al Capitalei, Nicuşor Dan, acuzându-l pe acesta că 60.000 de bolnavi cronic din Bucureşti au rămas fără ajutorul lunar de 500 de lei.

Senatorul social-democrat susţine că bolnavii au fost uitaţi şi părăsiţi de un primar ”cu inima de piatră”, iar sprijinul financiar pentru cei aflaţi în suferinţă nu a mai fost acordat din luna februarie a acestui an.

Dincolo de întrebările retorice, Gabriela Firea se întreabă dacă Nicuşor Dan ”doarme liniştit”, într-o astfel de situaţie, asta în timp ce persoanele cu dizabilităţi o duc din ce în ce mai rău.

”Mă întreb: oare doarme liniştit primarul “dreptei”, ştiind câtă suferinţă provoacă? Peste 60 000 de bolnavi cronic din Bucureşti au fost uitaţi, părăsiţi de noul primar cu inima de piatră! Din februarie, nu le-a mai achitat sprijinul financiar de 500 de lei lunar, acordat de Primăria generală la propunerea mea, cu votul consilierilor generali social – democraţi, de peste 3 ani.

6 luni în care aceşti oameni, aflaţi într-o situaţie critică – persoane cu dizabilităţi -, au dus-o din ce în ce mai rău, pentru că şi suma primită de la guvern este infimă”, notează Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
bolnavi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.