Fukushima: Doi angajati au fost gasiti morti in interiorul centralei

Postat la 03 aprilie 2011 16 afişări

Doi angajati ai companiei TEPCO, dati disparuti dupa cutremurul din 11 martie, au fost gasiti in interiorul centralei nucleare Fukushima Daiichi, a anuntat operatorul centralei, precizand ca tehnicienii au murit ca urmare a hemoragiei provocate de rani multiple, relateaza agentia Kyodo.

Tokyo Electric Power a precizat ca ambii angajati au murit probabil in jurul orei 16.00 in data de 11 martie, dupa cutremurul cu magnitudinea 9, urmat de un tsunami devastator.

Trupurile neinsufletite ale celor doi angajati - in varsta de 21 si, respectiv, 24 de ani - au fost gasite miercuri si prezentau un nivel inalt de contaminare radioactiva.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Fukushima,
angajati,
morti,
centrala

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/fukushima-doi-angajati-au-fost-gasiti-morti-in-interiorul-centralei-8126091
8126091
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.