François Fillon, candidat la preşedinţia Franţei, a fost inculpat pentru deturnare de fonduri

Postat la 14 martie 2017 90 afişări

François Fillon, candidatul partidului Republicanii (centru-dreapta) în scrutinul prezidenţial din Franţa, a fost pus sub acuzare, marţi, pentru deturnare de fonduri publice, în investigaţia privind angajarea fictivă a unor rude apropiate ca asistenţi, relatează cotidianul Le Figaro.

François Fillon, candidat la preşedinţia Franţei, a fost inculpat pentru deturnare de fonduri

Francois Fillon este acuzat formal că ar fi deturnat fonduri publice şi ar fi abuzat de indemnizaţiile sociale, a transmis avocatul politicianului francez.

Informaţiile au fost confirmate de Parchetul General.

Francois Fillon, în vârstă de 62 de ani, este acuzat că a angajat-o fictiv pe soţia sa, Penelope, şi doi copii în posturi de asistenţi parlamentari, remuneraţiile fiind de mii de euro.

În pofida investigaţiei, Francois Fillon a refuzat să se retragă din cursa electorală prezidenţială.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.