Fondatorul WikiLeaks ar putea fi Omul Anului 2010

Postat la 02 decembrie 2010 19 afişări

Pentru unii e un promotor al luptei pentru libera exprimare si libera circulatie a informatiilor. Pentru altii, un simplu terorist care ar trebui executat. Este, de departe, cea mai controversata personalitate a momentului, in intreaga lume.

Australianul Julian Assange, fondatorul si redactorul sef al site-ului WikiLeaks, care a publicat numeroase documente secrete in ultimii patru ani, ar putea fi numit Omul Anului 2010 de catre revista americana Time, pe baza voturilor cititorilor sai.

Time este saptamanalul cel mai influent din intreaga lume, cu 25 de milioane de cititori (20 de milioane in SUA). Pana acum, peste 80.000 de cititori l-au votat pe Assange.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politic,
diplomatie,
WikiLeaks,
Time,
Assange
/actualitate/fondatorul-wikileaks-ar-putea-fi-omul-anului-2010-7769795
7769795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.