FOCUS: Gabriela Firea, un an de mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Ce a promis şi ce a realizat

Postat la 05 iunie 2017 384 afişări

Precum toţi candidaţii la Primăria Capitalei, Gabriela Firea le-a promis bucureştenilor, printre altele, că va descongestiona traficul, va acorda beneficii tinerilor şi va creşte nivelul de siguranţă al elevilor în şcoli. Cel puţin o promisiune, cea a unui trafic decent, nu a fost încă îndeplinită.

FOCUS: Gabriela Firea, un an de mandat în fruntea Primăriei Capitalei. Ce a promis şi ce a realizat

Înainte de a deveni primar general al Capitalei, în campania electorală Gabriela Firea a promis că va moderniza reţeaua de energie termic[ din Capitală şi că va înlocui actualele conducte îmbătrânite cu unele noi, "preizolate şi la dimensiuni adecvate traficului de agent termic". După ce a preluat conducerea Capitalei, Firea a demarat procedurile de intrare în insolvenţă a Regiei Autonome de Distribuţie a Energiei Termice (RADET) Bucureşti, care acumulase datorii totale către furnizorii de utilităţi de aproape patru miliarde de lei. Ca parte a procesului de insolvenţă, conducerea Regiei a demarat un program de disponibilizări voluntare şi se preconizează că urmează o a doua etapă de concedieri, pe care le va decide administratorul judiciar. În paralel, conducerea RADET şi-a propus ca anul acesta să realizeze un amplu program de investiţii, care ar trebui să includă modernizarea a 17 centrale termice, finalizarea dispeceratului pentru monitorizarea parametrilor sistemului de termoficare şi realizarea a peste 100 de lucrări la reţeaua de termoficare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primaria capitalei,
radet,
bucuresti,
firea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.