Focar uriaş de COVID-19 la un centru de persoane cu dizabilităţi din Baia de Arieş, jud. Alba

Autor: Laura Buciu Postat la 10 noiembrie 2020 108 afişări

Un număr de 44 de persoane au fost depistate cu COVID-19 în judeţul Alba, la un centru de îngrijire a persoanelor cu dizabilităţi din Baia de Arieş. Cei mai mulţi sunt beneficiari ai centrului.

Focar uriaş de COVID-19 la un centru de persoane cu dizabilităţi din Baia de Arieş, jud. Alba

Directorul DSP Alba, Alexandru Sinea, a declarat, marţi, petnru MEDIAFAX, că s-au făcut peste 70 de teste la Centrul de îngrijire a Persoanelor cu Dizabilităţi din Baia de Arieş, iar 44 au avut rezultat pozitiv.

„Este vorba de 33 de beneficiari şi de 11 angajaţi. Sunt carantinaţi acolo, iar dacă va fi cazul să necesite vreun beneficiar sau vreun angajat spitalizare va fi transportat la un centru COVID din judeţ”, a spus Sinea.

Testarea de la centrul din Baia de Arieş s-a făcut respectând metodologia de testare în centre de îngrijire, unde sunt persoane vulnerabile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
focar,
dizabilitate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.