Focar de COVID la Spitalul Judeţean Timişoara

Autor: Andreea Tobias Postat la 19 septembrie 2023 75 afişări

Focar de COVID la Spitalul Judeţean Timişoara

În judeţul Timiş este activ un focar de COVID-19, potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Timiş. Au fost confirmate 3 cazuri, toate la pacienţi.

„La această dată, la nivelul judeţului Timiş, 1 focar COVID-19 este activ şi se află în supraveghere epidemiologică”, au informat reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

Este vorba despre Spitalul Judeţean Timişoara, secţia gastroenterologie. Aici au fost confirmate 3 cazuri, toate la pacienţi.

„Direcţia de Sănătate Publică Timiş, prin personalul de specialitate, urmăreşte şi monitorizează cu deosebită atenţie evoluţia situaţiei infecţiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului Timiş”, a adăugat sursa citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
focar,
coronavirus,
spital

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.