Focar de COVID la DSP Brăila. Şase angajaţi, inclusiv şeful instituţiei, s-au infectat

Autor: Petru Mazilu Postat la 09 octombrie 2020 493 afişări

Focar de COVID la DSP Brăila. Şase angajaţi, inclusiv şeful instituţiei, s-au infectat

Şase angajaţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila s-au infectat cu virusul SARS CoV-2, iar autorităţile au declarat focar de COVID-19. Unul dintre cei infectaţi este directorul DSP, iar activitatea instituţiei este afectată.

Săptămâna trecută trei salariaţi de la DPS Brăila au aflat că s-au infectat. Imediat, în interiorul DSP au fost luate mai multe măsuri, activitatea instituţiei desfăşurându-se mai mult on-line.

Zilele trecute, la DSP Brăila au mai apărut încă două cazuri, iar joi, directorul Gabriel Ciochină a ajuns la spital, acuzând simptome uşoare ale bolii. Testul făcut la spital a confirmat faptul că directorul este a şasea persoană din DSP Brăila care se infectează cu virusul SARS CoV-2.

De la începutul epidemiei, 2.689 de brăileni s-au infectat cu virusul SARS CoV-2, iar 115 au murit.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid,
focar,
director

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.