Florin Cîţu nu mai este preşedinte PNL Sector 3. Cine a preluat funcţia

Autor: Laura Buciu Postat la 31 august 2022 3487 afişări

Florin Cîţu nu mai este preşedinte PNL Sector 3. Cine a preluat funcţia

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit preşedinte interimar al PNL Sector 3, funcţie pe care a deţinut-o anterior fostul preşedinte al partidului, Florin Cîţu.

Actualul preşedinte al PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că mierucir, în şedinţa liberalilor, a fost aprobată decizia privind preşedinţii interimari la filiala PNL Gorj şi la filiala Sector 3.

Astfel, la Gorj, preşedinte interimar a fost nominalizat vicepreşedintele regional Gigel Ştirbu.

La filiala PNL Sector 3 a fost nominalizat secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu.

Andrei Baciu şi Gigel Ştirbu trebuie ca în termen de 60 de zile să vină cu propunere concretă privind BPJ şi alegeri pentru preşedinte de partid.

Nicolae Ciucă a anunţat, la finalul lunii iunie, schimbarea lui Florin Cîţu de la conducerea filialei PNL Sector 3.

Florin Cîţu devenise preşedinte interimar al filialei PNL Sector 3 în decembrie 2021, când conducea PNL, după ce preşedintele ales, Antonel Tănase, şi-a dat demisia odată cu fostul lider liberal, Ludovic Orban.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîţu,
baciu,
pnl

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.