Florin Cîţu anunţă când vor fi permise petrecerile de la nunţi şi botezuri

Autor: Petru Mazilu Postat la 05 mai 2021 307 afişări

Premierul Florin Cîţu a anunţat că petrecerile private ar putea fi permise din luna iunie dacă populaţia se va vaccina.

Florin Cîţu anunţă când vor fi permise petrecerile de la nunţi şi botezuri

Premierul a vorbit despre marile evenimente şi a dezvăluit ce a discutat cu organizatorii.

„Am avut discuţii cu organizatorii de evenimente, la Cluj şi la Bucureşti m-am întâlnit cu organizatorii. Toţi au fost de acord că vor să facă aceste evenimente doar cu persoane vaccinate”, a explicat Florin Cîţu, miercuri, în timpul unei conferinţe de presă.

Premierul a fost întrebat când vor reîncepe petrecerile private, nunţile şi ceremoniile de botez. „Când ne vom vaccina”, a răspuns Florin Cîţu.

Premierul a mai spus că în cel mai bun caz acest lucru se va întâmpla după 1 iunie, data propusă de şeful Guvernului pentru atingerea pragului de 5 milioane de persoane vaccinate.

Dacă obiectivul va fi atins numeroase restricţii vor fi ridicate. În caz contrar „nu le vom ridica, vom merge mai departe cu restrciţiile”, a precizat prim-ministrul.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
florin cîţu,
petreceri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.