Firea, despre CEx: Mi-aştept sentinţa. Toţi care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi

Postat la 16 noiembrie 2018 151 afişări

Gabriela Firea a declarat, vineri, că îşi aşteaptă sentinţa la Comitetul Executiv PSD şi că nu vor fi surprize în privinţa situaţiei sale, întrucât ştie că „se doreşte” să fie înlăturată de la conducerea PSD Bucureşti şi Ilfov pentru că cei care sunt în dezacord cu liderul PSD sunt decapitaţi.

Firea, despre CEx: Mi-aştept sentinţa. Toţi care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi

„Mi-aştept sentinţa. Aştept să fim convoncaţi la CEx. Prea mari surprize nu vor fi. Am înţeles că situaţia mea e decisă şi că se doreşte să rămân fără funcţii politice, preşedinte PSD Bucureşti şi Ilfov”, a declarat Gabriela Firea.

Întrebată dacă demisionarii din PSD, doi deputaţi şi un senator, s-au consultat cu ea înainte de decizie, Firea a răspuns: „Nu s-au consultat cu mine, dar mi-au transmis şi mie ceea ce au comunicat public, faptul că nu se facă statutar, şi au vrut să tragă semnalul de alarmă despre modul nestatutar în care sunt dezapreciată, faptul că domnul Dragnea cheamă primari, parlamentari, şi le propune funcţiile mele, eu nefiind îndepărtată din funcţii. Domnul Dragnea are o preocupare cum s-o înlăture pe Firea. Acest lucru, înţeleg, că l-au comunicat public şi parlamentarii care şi-au dat demisia. Ar trebui să ne punem întrebarea de ce au ajuns aici. Toţi preşedinţii de partid au lăsat ca şi alţi să aibă voci. Toţi care sunt în dezacord cu Dragnea sunt decapitaţi”, a mai spus Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sentinta,
dezacord,
dragnea

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.