Filmul "Fata din tren",bazat pe romanul-fenomen care a şocat lumea, din 7 octombrie în cinematografe

Postat la 04 octombrie 2016 903 afişări

Filmul "Fata din tren",bazat pe romanul-fenomen care a şocat lumea, din 7 octombrie în cinematografe

"Fata din tren", ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vândut în peste 15 milioane de exemplare, va avea premiera pe marile ecrane de vineri, 7 octombrie, atunci când Emily Blunt va putea fi urmărită ca protagonistă a mult-aşteptatului thriller.

Fenomenul care a încântat milioane de cititori îşi face acum drum către marile ecrane, în regia lui Tate Taylor („Culoarea sentimentelor”), alături de o distribuţie de elită, din care mai fac parte şi: Rebecca Ferguson, Haley Bennett, Justin Theroux, Luke Evans, Allison Janney, Edgar Ramirez, Lisa Kudrow şi Laura Prepon.

Sursa de inspiraţie pentru captivantul său roman poliţist, plin de martori deveniţi suspecţi, a provenit chiar din experienţa de zi cu zi a lui Hawkins, care făcea naveta dintr-un capăt în celălalt al Londrei. „Exista o rută anume unde trenul reuşea mereu să se strice, aşa că nu aveam de-ales decât să stau pe scaun şi să mă uit pe geam, către blocurile de apartamente, de unde puteam să văd până în camerele de zi ale locatarilor,” povesteşte ea. „Mereu speram că voi vedea ceva interesant, deşi nu s-a întâmplat nimic special niciodată. Dar asta mi-a pus imaginaţia în funcţiune, iar de-acolo a provenit nucleul poveştii.”

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cinematografe,
tren,
fata,
fenomen,
roman,
film,
provenienta,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.