Fiica unei paciente internate la „Matei Balş” spune că a dus o aerotermă, pentru că era frig

Autor: Laura Buciu Postat la 29 ianuarie 2021 38 afişări

Fiica unei paciente internate la Spitalul „Matei Balş” a declarat, vineri, că ea însăşi a dus o aerotermă în salonul unde era internată mama ei, după ce a primit acordul spitalului, pentru că era frig.

În contextul în care, pe surse, se spune că incendiul de la Spitalul „Matei Balş” a pornit de la o aerotermă, fiica unei femei internate în pavilionul 5, la etajul 3 al Spitalului confirmă că a dus o astfel de sursă de încălzire la spital.

„Am rugat personalul medical să îi duc o aerotermă. Da, i-am dus o aerotermă săptămâna trecută, miercuri. Era frig. Mama mea nu se putea scula din pat, nu avea termometru, nu ştiu câte grade erau. A fost în pavilionul 5, etajul 3. Mama mea mi-a spus că este frig. Şi eu am cerut voie să îi duc o aerotermă”, a spus femeia, jurnaliştilor.

Întrebată ce i-au spus reprezentanţii Spitalului, acesta a afirmat: „Mi-au spus că pot să îi duc o aerotermă”.

Cinci persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul „Matei Balş”, din Capitală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aerotermă,
frig,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.