Explozii puternice au fost auzite la Kiev

Autor: Laura Buciu Postat la 14 ianuarie 2023 35 afişări

Explozii puternice au fost auzite la Kiev

Mai multe explozii puternice au fost auzite în capitala Ucrainei, Kiev, sâmbătă dimineaţă, deşi locaţiile exacte nu au putut fi determinate, în condiţiile în care oraşul era acoperit de o ceaţă densă, scrie CNN.

Administraţia militară a oraşului Kiev a declarat sâmbătă că „există un atac asupra capitalei”.

Kyrylo Tymoshenko, şeful adjunct al Biroului preşedintelui, a declarat pe Telegram: „Atac cu rachete asupra instalaţiilor de infrastructură critică. Detaliile sunt în curs de clarificare”.

Primarul Kievului, Vitaliy Klitschko, a declarat că loviturile au avut loc pe malul estic al oraşului: „Explozii în districtul Dniprovskyi. Toate serviciile se îndreaptă spre locul faptei. Rămâneţi în adăposturi!”, a scris el pe Telegram.

Klitschko a adăugat că resturi de la o rachetă lansată au căzut într-o zonă nerezidenţială de pe malul vestic al capitalei, cunoscută sub numele de districtul Holosiivskyi.

„Nu au existat victime”, a spus el.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
război,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.