EXPLOZIE la un baraj din statul american Washington, soldată cu rănirea a şase angajaţi

Autor: Ioana Bojan Postat la 09 octombrie 2015 67 afişări

Şase angajaţi au fost răniţi într-o explozie produsă la Barajul Priest Rapids, de pe râul Columbia, din centrul statului american Washington, au anunţat autorităţile, citate de NBC News.

Starea de sănătate a celor şase angajaţi răniţi în deflagraţie nu este cunoscută pentru moment. Biroul şerifului din comitatul Grant a precizat că cei şase au suferit diferite tipuri de răni, unii fiind transportaţi cu elicopterele la spitale din zonă, iar alţii cu ambulanţele.

Explozia a fost atribuită echipamentului electric de la baraj, a precizat Biroul şerifului. Deflagraţia s-a produs joi după-amiază în apropierea oraşului Mattawa, din comitatul Grant.

Stabilitatea barajului nu a fost afectată de explozie, a mai afirmat Biroul şerifului. Oficialii americani au anunţat de asemenea că nu există niciun pericol pentru populaţie.

Barajul Priest Rapids a fost construit în anii '50 şi dispune de zece turbine şi zece generatoare pentru a produce electricitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
BARAJ,
EXPLOZIE
/actualitate/explozie-la-un-baraj-din-statul-american-washington-soldata-cu-ranirea-a-sase-angajati-14816291
14816291
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.