Este camila de 2.7 de milioane de dolari cel mai scump animal din lume? - GALERIE FOTO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 05 august 2011 880 afişări

La fel cum se intampla in cazul masinilor, caselor sau bijuteriilor, oameni cu buzunare foarte adanci sunt dispusi sa cheltuie sume fabuloase pentru un animal de companie.

Excentricul Ozzy Osbourne a platit recent la o licitatie 10.000 de dolari pentru un catel. Poate parea mult, dar nu prin comparatie cu animale care costa chiar si cateva milioane de dolari. scrie Cnbc.com.

Motivul pentru care un caine poate ajunge sa coste chiar mai mult de un milion de dolari sau un cal al carui pret este are chiar sapte zerorui este de cele mai multe ori rasa acestora. Absenta unui arbore genealogic prestigios nu-i impiedica insa pe multi iubitori de animale sa plateasca zeci de mii de dolari pentru un animal de companie

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
animale,
bani,
cal
/actualitate/este-camila-de-2-7-de-milioane-de-dolari-cel-mai-scump-animal-din-lume-galerie-foto-8573065
8573065
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.