Erdogan promite că Turcia va dezvălui MARŢI adevărul în cazul dispariţiei jurnalistului Jamal Khashoggi

Postat la 22 octombrie 2018 66 afişări

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a declarat că va dezvălui marţi tot adevărul în cazul dispariţiei şi uciderii jurnalistului saudit Jamal Khashoggi, în cadrul unei şedinţe cu parlamentarii care fac parte din partidul său, relatează site-ul postului France 24.

Erdogan promite că Turcia va dezvălui MARŢI adevărul în cazul dispariţiei jurnalistului Jamal Khashoggi

"Vom căuta dreptate şi vom dezvălui adevărul", a promis Erdogan în cadrul unei manifestaţii care a avut loc la Istanbul.

Declaraţia preşedintelui turc a fost făcută în contextul în care Arabia Saudită, la două săptămâni după dispariţia jurrnalistului saudit, a recunoscut că acesta a fost ucis la 2 octombrie în consulatul saudit de la Istanbul.

Riadul a anunţat că a concediat cinci oficiali de rang înalt şi a arestat 18 saudiţi în urma investigaţiei iniţiale.

Cu toate acestea, Erdogan a exprimat scepticism pentru explicaţia Arabiei Saudite privind asasinarea lui Jamal Khashoggi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.