Episodul cu vocea lui Michael Jackson din serialul "The Simpsons", retras de la difuzare: "Este clar că este singura opţiune"

Postat la 08 martie 2019 40 afişări

Un episod care beneficia de vocea lui Michael Jackson din popularul serial animat "Familia Simpson/ The Simpsons" a fost retras de la difuzare, după lansarea documentarului HBO care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa starului, potrivit dpa.com.

Episodul cu vocea lui Michael Jackson din serialul "The Simpsons", retras de la difuzare: "Este clar că este singura opţiune"

James L Brooks, producător executiv, a declarat că el şi creatorii serialului, Matt Groening şi Al Jean, au luat decizia după ce au urmărit documentarul HBO "Leaving Neverland", care a avut premiera în SUA duminică.

 

"Este clar că este singura opţiune", a declarat Brooks pentru The Wall Street Journal.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
episod,
michael jackson,
serial

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.