Emma Răducanu este cea mai bine plătită jucătoare britanică de tenis feminin, chiar dacă nu joacă

Autor: Ana Cohut Postat la 09 iulie 2023 95 afişări

Emma Răducanu este cea mai bine plătită jucătoare britanică de tenis feminin, chiar dacă nu joacă

Emma Răducanu este cea mai bine plătită jucătoare britanică de tenis feminin de la Wimbledon în acest an şi nici măcar nu joacă.

Jucătoarea în vârstă de 20 de ani, care a fost nevoită să lipsească de la Wimbledon din cauza unei accidentări la încheietura mâinii, câştigă 134.000 de lire sterline într-o săptămână din contracte de sponsorizare, ceea ce înseamnă că la sfârşitul turneului va fi încasat 402.000 de lire sterline.

Pentru a se apropia de aceste câştiguri, Katie Boulter va trebui să ajungă în sferturile de finală, ceea ce i-ar aduce 340.000 de lire sterline.

Jucătoarea în vârstă de 26 de ani, care a fost vedeta de pe coperta ediţiei din august a revistei Tatler, pare că nu se implică în spectacolul mediatic. În schimb, ea a declarat că se concentrează exclusiv asupra turneului, relatează DailyMail.

Boulter, născută în Leicester, a câştigat inimile publicului britanic anul trecut, când a plâns pe teren după ce a reuşit una dintre surprizele turneului, învingând-o pe Karolina Pliskova, finalista din 2021, la doar două zile după moartea bunicii sale Jill.

În timp ce se afla la turneu, Răducanu s-a distrat alături de celebrităţi de primă mână şi chiar cu Prinţesa Kate.

Averea ei netă este estimată la 10 milioane de lire sterline, potrivit The Sunday Times Rich List. Iar contractele sale de mai multe milioane de lire sterline cu Dior, Tiffany şi Nike îi dau un plus de 3,5 milioane de lire sterline.

Într-o săptămână, datorită acestor contracte, precum şi a celor cu Wilson, British Airways şi Evian, ea câştigă 134.000 de lire sterline, potrivit The Times.

Cele două jucătoare britanice nu s-au mai întâlnit până acum la Wimbledon.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
răducanu,
tenis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.