Elton John renunţă la Twitter după schimbarea politicii platformei în ceea ce priveşte dezinformarea

Autor: Cosmin Pirv Postat la 10 decembrie 2022 26 afişări

Sir Elton John a devenit cea mai recentă celebritate care a renunţat la Twitter de la achiziţionarea acestuia de către Elon Musk, transmite BBC.

Elton John renunţă la Twitter după schimbarea politicii platformei în ceea ce priveşte dezinformarea

Cântăreţul a acuzat „schimbarea politicii” platformei în ceea ce priveşte dezinformarea, fără a da detalii.

„Toată viaţa mea am încercat să folosesc muzica pentru a aduce oamenii împreună. Cu toate acestea, mă întristează să văd cum dezinformarea este folosită acum pentru a diviza lumea noastră. Am decis să nu mai folosesc Twitter”, a anunţat acesta.

Ca răspuns la anunţul lui Sir Elton John, Elon Musk a declarat că speră ca vedeta să se întoarcă.

Luna trecută, Twitter a încetat să ia măsuri împotriva conturilor care răspândesc informaţii înşelătoare despre Covid-19.

O serie de celebrităţi au renunţat definitiv la Twitter, după preluarea acestuia. Actorii Jim Carrey şi Whoopi Goldberg, supermodelul Gigi Hadid şi muzicianul Jack White Stripes se numără printre cei care au părăsit site-ul de socializare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elton john,
twitter,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.