Elon Musk şi cântăreaţa Grimes s-au despărţit după trei ani de relaţie

Autor: Dorin Oancea Postat la 24 septembrie 2021 303 afişări

Antreprenorul Elon Musk, miliardarul din spatele Tesla, şi iubita sa, cântăreaţa şi topmodelul Grimes, au rupt relaţia, după trei ani de căsnicie, anunţă Business Insider.

Elon Musk şi cântăreaţa Grimes s-au despărţit după trei ani de relaţie

Fondatorul SpaceX a confirmat că el şi cântăreaţa canadiană sunt "semi-separaţi", dar sunt în continuare în relaţii bune şi părinţi ai fiului lor în vârstă de un an, X Æ A-Xii Musk.

"Suntem semi-separaţi, dar încă ne iubim, ne vedem frecvent şi suntem în relaţii foarte bune", a declarat Musk pentru PageSix.

"Este vorba mai ales de faptul că munca mea la SpaceX şi Tesla mă obligă să fiu în principal în Texas sau să călătoresc peste hotare, iar munca ei este în principal în Los Angeles" a mai spus Elon Musk. "Ea stă cu mine acum, iar Baby X se află în camera alăturată".

Cuplul a început să se întâlnească în 2018 şi fiul lor a venit pe lume anul următor. Cel mai recent au fost văzuţi împreună la Met Gala, la începutul acestei luni.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musk,
casnicie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.