Elon Musk se pregăteşte pentru posibila luptă în cuşcă cu Mark Zuckerberg

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 iunie 2023 18 afişări

Elon Musk, fondatorul Twitter, declară că va începe antrenamentele dacă lupta în cuşcă, pe care a provocat-o împotriva colegului său miliardar, Mark Zuckerberg, va deveni realitate.

Elon Musk se pregăteşte pentru posibila luptă în cuşcă cu Mark Zuckerberg

Musk a postat pe Twitter dorinţa de a se lupta în cuşcă cu Zuckerberg, CEO al companiei Meta, compania mamă a Facebook, care are experienţă în jiu-jitsu.

Elon Musk a menţionat că momentan nu s-a apucat de antrenamente, dar este deschis să participe la această luptă, dacă se va organiza, relatează Reuters.

Discuţia a avut loc pe Twitter între Musk şi Ashlee Vance, autoarea unei cărţi despre Elon Musk şi cursa spaţială.

Musk a afirmat că meciul ar putea să se întâmple cu adevărat şi a adăugat că totul s-ar putea să nu decurgă bine pentru el dacă Zuckerberg ia în serios acest meci.

Musk a mai spus că investiţiile SpaceX în racheta Starship, al cărei zbor de debut a explodat deasupra Golfului Mexic în aprilie, ridicând întrebări cu privire la impactul asupra mediului, s-ar putea apropia de 3 miliarde de dolari în acest an.

Musk a spus că SpaceX lucrează la îmbunătăţiri pentru Starship.

CNBC susţinea că vizualizarea meciului ar costa 100 de dolari, dar ar aduce încasări de peste 1 miliard de dolari. Preşedintele UFC, Dana White, declara joi, pentru TMZ Sports, că cea mai mare plată per - vizionare din istorie a fost meciul Conor McGregor-Floyd Mayweather din 2017, care a adus încasări de peste 600 de milioane de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elon musk,
mark zuckerberg,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.