Elon Musk: Dorm circa 6 ore pe noapte. Am încercat mai puţin, dar productivitatea scade

Autor: Dorin Oancea Postat la 13 februarie 2021 96 afişări

Elon Musk: Dorm circa 6 ore pe noapte. Am încercat mai puţin, dar productivitatea scade

Miliardarul Elon Musk este cea mai bogată persoană din lume. În calitate de CEO al companiilor SpaceX,  Tesla şi firmei de neurotehnologie Neuralink, precum şi de fondator al The Boring Company, care construieşte tuneluri, Musk are multe de gestionat în fiecare zi, comentează CNBC.

„Lucrez mult”, i-a spus Musk lui Joe Rogan în timpul celui mai recent episod din „The Joe Rogan Experience”. „În mod normal, am întâlniri la serviciu până la 1 sau 2 dimineaţa. Sâmbătă şi duminică, de obicei nu, doar uneori.”

Cum are Musk timp să facă totul? Doarme cât poate de puţin. Musk spune că doarme "aproximativ şase ore". „Am încercat să dorm mai puţin, dar apoi productivitatea totală scade”, a spus el. „Nu vreau să dorm mai mult de şase ore”.

Musk a spus că în trecut lucra sute de ore pe săptămână. Uneori, miliardarul dormea ​​sub biroul său de la Tesla, relatează Wall Street Journal.

"Au fost momente în care, câteva săptămâni ... nu am numărat exact, dar dormeam doar câteva ore, munceam, dormeam câteva ore, lucram, şapte zile pe săptămână", a spus Musk în noiembrie 2018, amintindu-şi efortul de a creşte producţia Tesla Model 3. „Cred că lucram 120 de ore pe săptămână atunci, sau chiar mai mult”.

Musk a recunoscut că programul nu era sănătos, apreciind că a „ars o grămadă de neuroni”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
musk,
program,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.