Elisabeta Moraru a preluat conducerea biroului local al Google

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 11 octombrie 2016 243 afişări

Elisabeta Moraru a preluat conducerea biroului local al Google

Elisabeta Moraru a fost confirmată la conducerea biroului local al Google din luna octombrie. Ea preia atribuţiile fostului director Dan Bulucea, care a plecat, la jumătatea acestui an, pe poziţia de new business manager Google pentru regiunea APAC.

Elisabeta Moraru s-a alăturat echipei Google în aprilie 2012, în poziţia de industry head, având ca atribuţii consilierea clienţilor şi partenerilor în utilizarea soluţiilor de îmbunătăţire a performanţelor online.

De asemenea, ea a susţinut activ şi introducerea de soluţii digitale în sistemul educaţional şi în media, fiind iniţiatoarea mai multor programe dedicate şcolilor, universităţilor şi presei.

Google Bucharest SRL, entitatea juridică din România a companiei americane, a raportat pentru anul 2015 la Ministerul Finanţelor Publice (MFP) o cifră de afaceri de 15,95 milioane de lei (3,58 mil. euro), în scădere cu 0,5% faţă de anul precedent, conform datelor publice disponibile pe site-ul MFP.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
birou,
conducere,
preluare,
atributii,
pozitie,
solutii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.