Elena Udrea s-a îmbolnăvit de coronavirus

Autor: Mihaela Gidei Postat la 08 ianuarie 2021 142 afişări

Elena Udrea s-a îmbolnăvit de coronavirus şi a aflat acest lucru cu o zi înainte de termenul în dosarul în care finanţării campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea s-a îmbolnăvit de coronavirus

Conform unor surse judiciare, Elena Udrea a aflat joi seară că s-a îmbolnăvit de coronavirus.

Rezultatul a venit cu o zi înainte de termenul în dosarul în care finanţării campaniei electorale din 2009.

Elena Udrea, la data faptelor ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) în 2017, pentru instigare la luare de mită şi spălare a banilor, alături de alţii.

„În cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale, au fost colectate sume de bani provenite din infracţiuni de corupţie, delapidare şi evaziune fiscală care au fost folosite, ulterior, pentru plata unor servicii prestate în campania electorală. Legătura dintre persoanele care obţineau banii pe cale nelegală şi prestatorii de servicii legate de campanie era realizată de inculpata Udrea Elena Gabriela. Aceasta conducea un staff de campanie informal al unuia dintre candidaţi şi, din această poziţie, coordona atât achiziţiile de servicii de campanie, cât şi persoanele care au acţionat ca intermediari pentru plăţile realizate, astfel încât sumele de bani să ajungă la societăţile prestatoare", arăta la vremea respectivă DNA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
elena udrea,
covid,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.