Elena Băsescu a renunţat la politică, dar s-a apucat de comerţ. Ce vinde fiica fostului preşedinte

Postat la 30 iunie 2020 261 afişări

Elena Băsescu a renunţat la politică, dar s-a apucat de comerţ. Ce vinde fiica fostului preşedinte

Elena Băsescu a renunţat la politică, dar s-a apucat de comerţ

În plină pandemie, fiica fostului preşedinte vinde măşti de protecţie atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. Pe site se mai găsesc şi rochiţe, iar modelul colecţiei este fetiţa ei

Pandemia i-a obligat pe mulţi români să se reprofileze profesional. Printre ei se numără şi fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu. După ce a renunţat la politică, Elena Băsescu s-a apucat de comerţ. Pentru a-i ajuta atât pe copii, cât şi pe adulţi să se ferească de virus, EBA a lansat o linie de măşti de protecţie.

După cum le prezintă pe Facebook, măştile sunt reutilizabile pentru că sunt din bumbac şi au un dublu strat protector din tifon. Pe lângă măşti, pe site mai găsim şi rochiţe, iar toate produsele sunt prezentate de cei trei copii ai Elenei Băsescu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
traian basescu,
elena basescu,
comert

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.