Electronic Arts România se extinde şi recrutează zeci de specialişti pentru studioul din Bucureşti

Autor: Andra Stroe Postat la 27 noiembrie 2019 92 afişări

Electronic Arts România se extinde şi recrutează zeci de specialişti pentru studioul din Bucureşti

Electronic Arts România, una dintre cele mai mari companii de tehnologie şi producătoare de jocuri video din piaţa locală, îşi propune extinderea diviziei EA Sports din Bucureşti cu o serie de experţi în tehnologie. Rolurile disponibile variază de la programare până la roluri de leadership, artă şi design, fiind incluse, printre altele, poziţii de C++ Software Engineer, Java Software Engineer, Technical Interface Designer, Development Director, Producer, Game Designer, Technical Artist şi UX Designer.

Electronic Arts România este totodată şi unul dintre cele două studiouri la nivel global unde este dezvoltată franciza FIFA, alături de studioul EA Vancouver din Canada. EA România este prezentă local din 2006, perioadă în care a dezvoltat atât titluri de mare success, precum FIFA, Need for Speed şi UFC cât şi tehnologii inovatoare precum motorul Frostbite. Echipa multidisciplinară de români care contribuie la dezvoltarea unora dintre cele mai populare jocuri video din lume cuprinde peste 1.500 oameni cu roluri diverse, precum producători, ingineri de software, designeri, manageri de proiect, animatori, artişti grafici, experţi UX, analişti QA, technical leads, administartori de sistem şi multe altele.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
romania,
extindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.