Ed Sheeran a anunţat că a devenit tătic

Autor: Ioana Guruţă Postat la 01 septembrie 2020 76 afişări

Ed Sheeran a anunţat pe contul său de Instagram că a devenit tătic pentru prima oară. Artistul în vârstă de 29 de ani este căsătorit cu Cherry Seaborn de anul trecut.

Ed Sheeran a anunţat că a devenit tătic

Sheeran a postat pe Instagram o fotografie cu o pătură de bebeluş şi o pereche de şosete pentru nou-născuţi şi a scris un mesaj pentru toţi fanii lui: ,,Am un mesaj scurt despre noutăţile din viaţa mea personală pe care vreau să vi le spun şi vouă. Săptămâna trecută cu ajutorul unei echipe minunate de medici, Cherry a născut-o pe frumoasa şi sănătoasa noastră fetiţă, Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem total îndrăgostiţi de ea. Atât mama cât şi copilul se simt foarte bine şi suntem în al nouălea cer. Sperăm să ne respectaţi intimitatea în această perioadă. Cu mult drag, ne vedem când va veni timpul să mă reîntorc pe scenă.”

Ed Sherran a fost declarat în Marea Britanie ca fiind artistul No.1 din ultimul deceniu

Artistul este şi un producător muzical de succes şi are o avere estimată la 200 de milioane de lire sterline

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sheeran,
copil,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.