După pudra de talc, un alt produs pentru bebeluşi Johnson & Johnson nu a trecut testele de calitate. Compania neagă rezultatele

Postat la 01 aprilie 2019 48 afişări

Probe din şamponul pentru bebeluşi Johnson & Johnson nu au trecut testele de calitate efectuate în statul indian Rajasthan, potrivit unui anunţ public al autorităţii statale de supraveghere a produselor de drogherie, informează Reuters.

După pudra de talc, un alt produs pentru bebeluşi Johnson & Johnson nu a trecut testele de calitate. Compania neagă rezultatele

Aceste constatări vin la doar câteva luni de la lansarea anchetei asupra pudrei de talc pentru copii, produsă de acceaşi companie, pentru a vedea daca conţine azbest, ingredient care poate cauza cancer.

 

Reprezentanţii Johnson & Johnson au declarat, la sfârşitul lunii februarie, că a fost reluată producţia pudrei de talc, după ce testele guvernamentale au constatat că nu există azbest în produs.

 

Autoritatea din Rajasthan a declarat ca eşantioanele de şampon pentru bebeluşi Johnson & Johnson, extrase din două loturi, au căzut la testul calităţii, deoarece s-a dovedit că au în compoziţie „ingrediente dăunătoare”. Afirmaţiile nu au fost detaliate.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bebelusi,
calitate,
teste,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.