Dow Chemical deschide un centru de servicii în Braşov care deservi ţările din regiune

Autor: Florin Casota Postat la 22 iunie 2017 220 afişări

Dow Poliuretan, divizie a companiei Dow Chemical Company, anunţă deschiderea unui nou Centru de Servicii pentru Poliuretani în România. Situat în judeţul Braşov, la Codlea, centrul va deservi clienţii din România, Bulgaria şi restul ţărilor din regiunea Balcanilor.

Dow Chemical deschide un centru de servicii în Braşov care deservi ţările din regiune

„Suntem onoraţi să deschidem primul nostru Centru de Servicii din România. Intrăm astfel într-o nouă etapă a parteneriatului cu clienţii din Balcani, aducând expertiză locală pentru a îmbunătăţi timpii de răspuns şi  adresându-ne nevoilor specifice ale clienţilor. Acţiunea se încadrează în strategia noastră globală privind dezvoltarea unor soluţii personalizate, menite să le ofere clienţilor un avantaj competitiv şi să îi pregătească pentru provocările viitorului”, a declarat Jon Penrice, Vicepreşedinte Dow Poliuretan pentru Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi India (EMEAI), cu ocazia inaugurării centrului.

Centrul de Servicii pentru Poliuretani va pune la dispoziţie servicii tehnice personalizate, inclusiv demonstraţii de produse, dezvoltare de prototipuri şi testarea mecanică a produselor finite. De asemenea, va asigura cursuri de pregătire pentru clienţi şi va dispune de capacitate de depozitare pentru sisteme de poliuretan.

„România este una dintre cele mai promiţătoare şi mai dinamice pieţe din Europa Centrală şi de Est. Odată cu inaugurarea Centrului de Servicii din Braşov, Dow îşi consolidează angajamentul de a contribui la creşterea economică a României în sectoare precum dezvoltarea infrastructurii, dar şi în domeniul  construcţiilor,” a declarat Claudiu Tuncu, director general Dow pentru România şi Bulgaria. „Mai mult, prezenţa îndelungată a companiei Dow în România ne oferă avantajul de a cunoaşte piaţa în profunzime  şi de a deţine o bogată expertiză locală.”

Divizia Dow Poliuretan dezvoltă şi oferă un portofoliu de tehnologii şi soluţii personalizate pentru clienţi dintr-o gamă variată de industrii prin mărcile proprii DurableScience, ComfortScience şi InsulationScience. Aplicaţiile pornesc de la soluţii industriale şi de infrastructură, la soluţii pentru confortul consumatorilor pentru pardoseli, mobilă, accesorii de pat şi încălţăminte, la materiale de izolaţii eficiente energetic. Divizia produce şi comercializează componente chimice, sisteme de poliuretan complet formulate pentru spume rigide, semi-rigide şi flexibile, dar şi materiale de acoperire, adezivi, agenţi de etanşare, elastomeri şi materiale compozite. Dow este cel mai mare producător de oxid de propilenă (PO), propilen glicol (PG) şi polioli polieteri din lume, fiind un important producător de izocianaţi aromatici de calitate, cum ar fi MDI.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.