Dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un bebeluş a murit în urma botezului

Postat la 01 februarie 2021 127 afişări

Dosar penal pentru ucidere din culpă, după ce un bebeluş a murit în urma botezului

A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă după ce un bebeluş din Suceava a murit. Copilul şi-a pierdut viaţa în noaptea de duminică spre luni, în urma scufundării în cristelniţă, la botez.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că bebeluşul a murit duminică noaptea, în jurul orei 1, astfel că s-a schimbat încadrarea juridică iniţială de vătămare corporală din culpă s-a schimbat, cercetările fiind desfăşurate, în prezent, pentru ucidere din culpă.

Bebeluşul de numai şase săptămâni a făcut stop cardio-respirator sâmbătă, după ce a fost scufundat în cristelniţă, în timpul botezului, la o biserică din Suceava.

Copilul a fost resuscitat în biserică, a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost internat la ATI, însă, din păcate, în cursul nopţii a survenit decesul.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bebelus,
deces,
botez

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.