„Doliu” pentru primul metru autostradă din Moldova. Ştefan Mandachi l-a îngropat şi i-a pus cruce!

Postat la 16 martie 2021 327 afişări

„Doliu” pentru primul metru autostradă din Moldova. Ştefan Mandachi l-a îngropat şi i-a pus cruce!

Antreprenorul Ştefan Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova, pe care l-a inaugurat în 2019 şi i-a pus cruce. Nu s-a schimbat nimic în urma demersului său şi marele vinovat ar fi poporul român, în viziunea sa. „Românii nu vor autostrăzi”, a scris Mandachi.

Mandachi a îngropat primul metru de autostradă din Moldova şi i-a pus cruce. Aici va funcţiona de acum încolo „Muzeul Primului metru de autostradă”.

Ştefan Mandachi: „Nicio soluţie de resuscitare”

„Da, astăzi 15 martie 2021 am „înmormântat” autostrada, întrucât nu mai găsesc nicio soluţie sau cale de resuscitare. Nu-mi mai fată mintea nicio idee prin care să punem presiune pe nişte ”aleşi” să-şi facă datoria”, a scris Mandachi într-o postare uriaşă pe Facebook.

Mandachi a construit metrul de autostradă în martie 2019, pe un teren propriu din Suceava.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
autostrada,
doliu,
moldova

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.