Doliu in lumea muzicii.O artistă nominalizată la premiile Grammy, a murit la vârsta de 34 de ani

Autor: Dorin Oancea Postat la 30 ianuarie 2021 364 afişări

Doliu in lumea muzicii.O artistă nominalizată la premiile Grammy, a murit la vârsta de 34 de ani

Artista şi producătorul nominalizată la premiile Grammy Sophie Xeon, cunoscută public ca Sophie, a murit sâmbătă dimineaţă într-un „accident teribil” la vârsta de 34 de ani, potrivit unei declaraţii a casei de discuri Transgressive, citată de CNN

Activistă pentru drepturile transsexuale, născută în Glasgow, Sophie a lucrat cu Madonna în 2015 pentru a co-produce single-ul „Bitch, I'm Madonna” şi a colaborat cu Charli XCX la EP Vroom Vroom.

Albumul de debut din 2018 „Oil of Every Pearl's Un-Insides” i-a adus o nominalizare la Grammy pentru Cel mai bun album de dans / electronic.

Mai mulţi artişti i-au adus omagii, printre care şi cântăreţul britanic Sam Smith, care a postat pe Twitter: „Ştiri sfâşietoare. Lumea a pierdut un înger”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cântăreaţă,
deces,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.