Doliu în lumea artei! Celebrul actor român a murit la 70 de ani

Postat la 29 iunie 2021 1393 afişări

Doliu în lumea artei! Celebrul actor român a murit la 70 de ani

Actorul de teatru Valentin Ivanciuc a trecut în nefiinţă. Timp de 20 de ani, artistul a jucat pe scena Teatrului de Vest din Reşiţa, iar mai apoi s-a alăturat trupei Teatrului Naţional din Timişoara, unde a interpretat mai bine de 50 de roluri.

Valentin Ivanciuc a murit duminică, 27 iunie, iar anunţul a fost făcut marţi de către Teatrul Naţional din Timişoara.

„Cu tristeţe, Teatrul Naţional din Timişoara anunţă că actorul Valentin Ivanciuc (29.04.1951 – 27.06.2021) a trecut în nefiinţă. După două decenii în care a fost actor al Teatrului de Vest din Reşiţa, în 1996, Valentin Ivanciuc s-a alăturat trupei Teatrului Naţional din Timişoara, pe scenele căruia a jucat peste 50 de roluri în următorii 22 de ani”, transmit reprezentanţii Teatrului Naţional din Timişoara, pe Facebook.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
arta

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.