Doi ruşi, printre care un politician care a criticat războiul lui Putin, au murit în India

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 decembrie 2022 89 afişări

Cetăţenii ruşi Pavel Antov şi Vladimir Bidenov au murit în circumstanţe neobişnuite într-un hotel din Odisha, India. Cei doi călătoreau împreună şi au murit la două zile distanţă, scrie CNN.

Doi ruşi, printre care un politician care a criticat războiul lui Putin, au murit în India

Antov, în vârstă de 65 de ani, era deputat şi îl criticase recent pe preşedintele rus Vladimir Putin pentru războiul din Ucraina, dar a revenit în scurt timp asupra acestei critici.

El a murit după ce a căzut de la etajul al treilea al hotelului său. A fost găsit zăcând într-o baltă de sânge în faţa hotelului sâmbătă, 24 decembrie.

Poliţia a declarat că a suspectat că este vorba de sinucidere, deoarece ar fi fost deprimat după moartea prietenului său.

Bidenov fusese găsit joi, 22 decembrie, zăcând inconştient în camera sa şi a fost declarat mort de către medicii de la spitalul districtual.

Ambasada Rusiei a declarat că poliţia din Odisha nu a găsit încă nicio legătură criminală în cazul morţii celor doi.

Presa locală a speculat cu privire la un asasinat, deoarece mai mulţi critici ai preşedintelui Putin au murit în moduri similare în Rusia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ruşi,
india,
decese

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.