LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cum vor doi tineri români să refacă pădurile distruse de defrişările ilegale din ţara noastră cu ajutorul unei afaceri inedite lansate anul trecut

Autor: Andra Stroe Postat la 25 octombrie 2020 495 afişări

Cum vor doi tineri români să refacă pădurile distruse de defrişările ilegale din ţara noastră cu ajutorul unei afaceri inedite lansate anul trecut

Motivaţi de situaţia pădurilor din ţara noastră, a căror suprafaţă, potrivit Greenpeace România, se diminuează în fiecare oră cu 3 ha ca urmare a defrişărilor iresponsabile, doi tineri antreprenori români s-au gândit să lanseze un business care să contribuie la reîmpădurirea terenurilor golaşe.

Astfel, Filip Baschir şi Robert Szkokan au pornit o afacere cu brăţări realizate manual, din aţă de provenienţă românească, iar pentru fiecare brăţară vândută şi-au asumat să planteze un copac. Aşa a luat naştere Muma Pădurii, business al cărui target nu se măsoară în primul milion de lei, ci primul milion de copaci plantaţi.

Astăzi, compania a lansat noua colecţie de brăţări cu întrebuinţări multiple. „După ce vom vedea plantat acest milion, de ce să nu privim şi mai departe şi să ne propunem, poate, să plantăm 20, un copac pentru fiecare român? Dar le luăm pe rând”, spune Filip Baschir, co-fondator Muma Pădurii.

Lansat la finele anului trecut, businessul a strâns până acum suma necesară plantării a 1.000 de copaci, cu ajutorul clienţilor afacerii Muma Pădurii. Pentru plantarea puieţilor, Filip Baschir şi Robert Szkokan colaborează momentan cu Tăşuleasa Social.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
terenuri,
defrisare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.