Discursul care anunţă DESTRĂMAREA Uniunii Europene. România este DIRECT vizată: ” Nu ne mai imaginăm că am putea face toţi aceleaşi lucruri împreună"

Postat la 27 februarie 2017 594 afişări

Planul preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, de construire a unei Uniuni Europene cu grade diferite de integrare are rolul consolidării unităţii, creând şi modalităţi "alternative" de cooperare, fiind un semnal privind NEMULŢUMIREA faţă de ţări ESTICE, afirmă surse citate de Reuters.

Discursul care anunţă DESTRĂMAREA Uniunii Europene. România este DIRECT vizată: ” Nu ne mai imaginăm că am putea face toţi aceleaşi lucruri împreună"

Prin crearea a patru-cinci "modalităţi" concrete "spre unitate" sau a unor "direcţii alternative de cooperare la nivelul celor 27 de state", Jean-Claude Juncker vrea să ofere Uniunii Europene post-Brexit opţiuni de luat în considerare la summitul de la Roma.

"A venit momentul în care nu ne mai imaginăm că am putea face toţi aceleaşi lucruri împreună", a admis Jean-Claude Juncker în cursul conferinţei pe tema "Europa: o viziune a viitorului".

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.