Directorul Starbucks, Howard Schultz, şi-a dat demisia

Postat la 02 decembrie 2016 219 afişări

Directorul Starbucks, Howard Schultz, şi-a dat demisia

Directorul executiv al lanţului de cafenele Starbucks, Howard Schultz, va renunţa la funcţie începând cu 2017, urmând să ocupe poziţia de preşedinte executiv şi să se concentreze pe creşterea de noi branduri de lux Starbucks, potrivit BBC.

Schultz va fi înlocuit de Kevin Johnson, actualul număr doi în ierarhia companiei, care lucrează de şapte ani la Starbucks.

Schultz lucrează în companie de 30 de ani. S-a alăturat firmei în 1982, dar a renunţat la funcţia de director executiv în 2000, revenind în aceeaşi poziţie în 2008.

Directorul s-a plâns de popularitatea magazinelor online care îi ţin pe oameni în case, departe de magazinele de pe stradă sau din mall-uri. Acum, acesta lucrează la inovarea, designul şi dezvoltarea Starbucks Reserve Roasteries.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
starbucks,
director,
demisie,
executiv,
functie,
pozitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.