Directorul economic al DSP Arad, după ce şi-a agresat colegii cu electroşocuri, a fost mutat la DSP Galaţi

Postat la 14 februarie 2023 68 afişări

Directorul economic al DSP Arad, după ce şi-a agresat colegii cu electroşocuri, a fost mutat la DSP Galaţi

Directorul economic al DSP Arad, după ce şi-a agresat colegii cu electroşocuri, a fost mutat la DSP Galaţi. Gheorghe Iulian Penzeş, cel care în urmă cu o săptămână a folosit un dispozitiv cu electroşocuri pe un coleg cu care avea divergenţe, a fost detaşat de Ministerul Sănătăţii la Galaţi, pe o funcţie similară, în urma plângerilor depuse de Sindicatul Sanitas şi de angajaţi ai instituţiei judeţene, arată digi24.ro.

În urmă cu o săptămână, directorul economic Gheorghe Iulian Penzeş i-a ameninţat pe unii colegi, spunând că are asupra sa dispozitivul cu electroşocuri pentru a se apăra. El avea şi un spray iritant cu piper. Conform filmării, la un moment dat directorul economic a pus aparatul cu electroşocuri pe mâna unui coleg şi l-a pornit.

„În urma sesizărilor transmise la minister de către Direcţia de Sănătate Publică Arad şi sindicatul nostru, Ministerul Sănătăţii a luat decizia de a-l detaşa pe directorul economic al instituţiei, pe o perioadă de şase luni, pe o funcţie similară în cadrul DSP Galaţi. În urma acestei decizii, considerăm că a fost restabilit un climat normal de muncă la nivelul Direcţiei de Sănătate Publică Arad”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, preşedintele Sanitas Arad, Otinel Şandru.

În scandal a intervenit directoarea instituţiei, Cecilia Irimie, care i-a reproşat lui Penzeş că are asupra sa dispozitivul şi spray-ul. Un angajat martor la incident a sunat la 112, relatând ce se întâmplă în sediul instituţiei, iar poliţiştii arădeni au intervenit.

Cititi mai multe pe www.mediaflux.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agresare,
arad

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.