Din nou fără Paşte? Virgil Musta, verdict crunt: „Nu vom avea Sărbători!”

Postat la 01 martie 2021 494 afişări

Din nou fără Paşte? Virgil Musta, verdict crunt: „Nu vom avea Sărbători!”

Medicul Virgil Musta a lansat un nou avertisment crunt. Se pare că vom rata din nou Paştele, dacă trendul ascedent al cazurilor COVID va continua.

Virgil Musta trage semnalul de alarmă! Numărul de infecţii cu COVID a crescut în ultimele zile.

Din ecuaţie nu este scoasă nici mutaţia britanică şi ne putem aştepta oricând la al treilea val pandemic.

„Sistemul este aglomerat la maximum”

„Tot ce pot să sper este să nu fim loviţi de al treilea val al pandemiei, unul mai virulent decât cele precedente, având în vedere că vorbim despre tulpina britanică a virusului, una mult mai contagioasă. Şi aşa, deja, sistemul medical românesc, este la limita superioară a aglomerării, sunt foarte multe cazuri, spitalele sunt pline, iar medicii şi personalul medical este obosit.

Iar cauza creşterii este una evidentă: lumea nu mai respectă regulile ca înainte, ca acum un an, restricţiile sunt mult mai laxe. Lumea s-a obişnuit deja cu pericolul şi uită că acest virus aduce multe cazuri grave, multe decese, drame reale şi suferinţă extremă.”, a spus Virgil Musta pentru wowbiz.ro.

Dacă vrem să ne vedem cu rudele, ar trebui să respectăm integral normele anti-COVID, a avertizat Musta.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
paste,
refuz,
sarbatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.