Digi atrage noi clienţi oferind sume de bani şi telefoane gratis

Postat la 16 septembrie 2016 5047 afişări

Digi atrage noi clienţi oferind sume de bani şi telefoane gratis

Compania RCS & RDS desfăşoară la nivel naţional, până la 15 octombrie 2016, o campanie promoţională prin care oferă noilor clienţi Digi Mobil, care vin cu numărul lor în reţea, posibilitatea să achiziţioneze smartphone-uri 4G cu avans 0, potrivit unui comunicat dat publicităţii.

Noii clienţi care contractează Optim Nelimitat (tarif de 4,84 euro/lună, TVA inclus), Optim 2 (tarif de 1,94 euro/lună, TVA inclus), Optim 3 (tarif de 2,90 euro/lună, TVA inclus) sau Optim 5 (tarif de 4,84 euro/lună, TVA inclus), primesc la abonare sume cadou de până la 120 lei, cu care pot achita contravaloarea avansului pentru orice telefon mobil din oferta Digi Mobil:

• până la 50 lei pentru contractarea serviciului, în funcţie de abonamentul ales (Optim 2 ~ 30 lei, Optim 3 ~ 40 lei, Optim 5 şi Nelimitat ~ 50 lei)

• 50 lei dacă vin la Digi Mobil cu număr de abonament din altă reţea

• 25 lei dacă vin la Digi Mobil cu numărul de cartelă din altă reţea

Digi adaugă încă 20 lei dacă noul abonat optează şi pentru factura electronică.

Abonamentele Digi Mobil Optim oferă până la 30 GB de trafic în reţeaua 4G şi până la 10 GB de trafic în reţeaua 3G, plus minute nelimitate în reţea, sute de minute incluse sau nelimitate în reţelele naţionale şi internaţionale. Suplimentar, ele includ şi acces promoţional gratuit la serviciul de video la cerere Digi Play.

În acelaşi timp, pentru noii clienţi care îşi doresc sa aibă pe o singură factură toate serviciile de comunicaţii şi intră în perioada campaniei în universul Digi şi cu celelalte servicii (internet fix de mare viteză, televiziune prin cablu, telefonie fixă, internet mobil pe stick), compania oferă până la 180 lei. Sumele cadou aferente acestora, pot fi utilizate împreună cu cele oferite pentru serviciul Digi Mobil (120 lei). Astfel, ele ajung in valoare cumulată la 300 lei şi pot fi utilizate ca avans sau ca discount la plata integrală pentru achiziţionarea oricarui smartphone din oferta Digi Mobil. În cazul în care suma cadou depăşeşte avansul telefonului, abonatul poate folosi suma rămasă pentru avansul unui al doilea telefon, dacă alege încă un abonament Digi Mobil.

Digi oferă 50 lei pentru televiziune digitală Digi TV cu preţ de 28,06 de lei/lună (TVA inclus), care include 100 de canale TV digitale şi 23 de canale în format HD; şi 40 lei pentru televiziune analogică prin cablu sau televiziune prin satelit Digi TV, cu preţuri de 24,19 lei/ lună şi de la 14,52 lei/lună (TVA inclus).

Şi cei care aleg serviciul de internet fix, primesc 90 lei pentru Digi Net Fiberlink 1000 de 1000 Mbps, cu abonament de 45 lei/lună (TVA inclus); 70 lei pentru Digi Net Fiberlink 500 de 500 Mbps, cu abonament de 39 lei/lună (TVA inclus); 50 lei pentru Digi Net Fiberlink 300 de 300 Mbps cu abonament de 28 lei/lună (TVA inclus). Pentru Fiberlink 1000 şi 500, compania oferă gratis noilor abonaţi şi un router wi-fi AC 1200.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.